Slide background

IN MEMORIAM

Malou

Barons Malou from the Groove of Joy (Malou)

Malou is ons eerste zelf gefokte teefje, dochter van het 2e nest van Britt. Malou is echt een kopie van haar moeder, heel erg lief en wil graag werken voor haar baas, wat ook weer mooie diploma’s opleverende, waaronder het felbegeerde A diploma. Op shows kreeg zij ook prachtige Uitmuntende verslagen. Malou heeft drie nestjes mogen krijgen met mooie nakomelingen. Ze mag bij ons heerlijk van   haar oude dag genieten. Malou is 10 december 2018 overleden.

Geboren 8 September 2005
Fokker: L.A. Zwartbol-de Bie
Geslacht: Teef, Zwart
Vader: King Fields Zodiac
Moeder: Enjoy Britt Of The Work Fellows

Gezondheidsuitslagen Malou
– Ogen: Vrij
– HD: A
– ED: Vrij

Stamboom Malou (download)

baron-thumbEnjoy Baron From Galderlake (Baron)

Baron heeft KNJV C & B diploma’s en is bij diverse shows meerdere keren uitmuntend geplaatst.

Op 03-01-2007 hebben wij afscheid moeten nemen van onze bruine kanjer Baron. Wij bedanken hem voor alles wat hij voor ons betekend heeft. Zijn nagedachtenis leeft voort in zijn dochter Britt en kleindochter Malou, en dat sterkt ons.

 

Geboren: 18 september 1993
Fokker: A. van Unen
Geslacht: Reu, Chocolade Bruin
Vader: Donalbain Shadow
Moeder: Bachus Balou from Galder Lake

Stamboom Baron (download)

happy1Wiljeans Boy Happy (Happy)

Happy was een echte lieverd en onze ‘gouwe ouwe’. Happy heeft KNJV C diploma’s en is bij diverse shows meerdere keren uitmuntend geplaatst.

Happy is op 30-12-2006 thuis ingeslapen, ons verdriet en het gemis is groot. We zijn heel dankbaar dat Happy bij ons zo oud mocht worden en zullen hem nooit vergeten.

Geboren: 28 oktober 1991
Fokker: P. Erven
Geslacht: Reu, Geel
Vader: Aron van het Notenbos
Moeder: Wiljeans Maggie

brittEnjoy Britt Of The Work Fellows (Britt)

Britt heeft meerdere KNJV B, Map B en clubdiploma’s op haar naam staan. Ook is zij in het bezit van het GG1-diploma. Op 01 juli 2006 heeft Britt bij de onderlinge wedstrijd van Multi Dog haar A-diploma gehaald en op 29 juli 2006 heeft Britt wederom haar A-diploma gehaald, maar nu bij de KNJV te Bernisse-Simonshaven.

Op 23 juni 2015 is Britt ingeslapen, onze stammoeder het begin From the Groove of Joy. Wat een top labrador was Britt gelukkig gaat haar leven door in haar nakomelingen, die prachtige zachte uitdrukking zien we gelukkig heel vaak terug.

Geboren: 23 februari 2000
Fokker: A. Pieneman-in ‘t-Veld
Geslacht: Teef, Zwart
Vader: Enjoy-Baron from Galder Lake
Moeder: Franconian isn’t she lovely

Stamboom Britt (download)

sampras

Copper and Brass’s Unionsamp (Sampras)

Sampras is een Nova Scotia Duck Tolling Retriever. De Nova Scotia Duck Tolling Retriever is ontwikkeld in Nova Scotia in het begin van de 19de eeuw om watervogels te “tollen “ (of lokken) en te apporteren. De Toller rent, springt en speelt langs de waterkant in het volle aanzicht van een vlucht of een groep eenden, af en toe verdwijnend uit zicht en dan weer verschijnend, geholpen door de verborgen jager, die kleine stokjes of een bal naar de hond gooit. De spelactiviteit van de hond lokt de nieuwsgierig geworden eenden binnen schootsafstand van de jager.

De Toller is een zeer intelligent, gemakkelijk te trainen hond met een groot uithoudingsvermogen. Hij is een sterke en kundige zwemmer en een natuurlijke en vasthoudende apporteur op land zowel als uit water, zichzelf opmakend voor snelle actie als maar de kleinste indicatie gegeven wordt dat apporteren verwacht wordt. Zijn sterke wil om te apporteren en zijn speelsheid zijn essentieel voor zijn “Tolling” eigenschap. Liefdevol en speels voor zijn familie, kan hij gereserveerd zijn naar vreemden zonder agressief of overdreven verlegen te zijn. Agressie wordt niet getolereerd.

Sampras heeft C & B diploma’s en is bij diverse shows meerdere keren uitmuntend geplaatst. Sampras is op 24-11-2011 thuis ingeslapen, ons verdriet en het gemis is groot. We zijn heel dankbaar dat Sampras bij ons zo oud mocht worden en zullen hem nooit vergeten.

Geboren: 05 juli 1996
Fokker: C. Franco
Geslacht: Reu, Oranje
Vader: Decoymans Piper of Ranworth
Moeder: Redina of Great Pleasure

Grand Joy van de Buutendiekers

Grand Joy van de Buutendiekers

Joy was onze eerste hond en hij heeft ervoor gezorgd dat wij niet meer zonder dit prachtige, lieve ras kunnen. Heb met Joy ooit een keer een show gelopen en toen kreeg hij een ZG. Werken deden we niet met hem, dat begon pas met Happy en Baron.

Joy is op 4 oktober 1991 overleden.

Geboren: 12 juni 1983
Fokker:
Geslacht: Reu, Zwart
Vader:
Moeder: